Danmark – Kroatien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Danmark fortsätter imponera på fotbollsvärlden efter förra Fotbolls-EM. Danmark hamnade samtidigt i en mardrömsgrupp med Frankrike, Kroatien, och Österrike i Nations League. Danskarna har presterat. Gruppspelet inleddes i Paris, där de var väldigt bra och nationen förtjänade verkligen sin seger. Därifrån har laget fortsatt på sitt inslagna spår. Senast slog de ett Österrike med nytt blod, det säger en hel del.

Kroatien har ett mittfält av högsta kvalitet. Det är dock ett mittfält som man lägger all tro och hopp till i dessa mötena. Det har blivit lite väl tungt hos kroaterna. Framåt finns Kramaric och andra, men det är inte av samma kvalitet. Det är framförallt inte samma kvalitet för att utmana de bästa lagen i världen på högsta nivå längre. Danmark är väl inte riktigt där, men dagsformen betyder väldigt mycket den med.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ Leo Vegas

  • Match: Danmark – Kroatien
  • Speltips: Danmark (1)
  • Odds: 1,89 @ Leo Vegas
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/11

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar