Tenerife – Girona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tenerife från semesterön besitter numer ett fotbollslag med framgångar. Tenerife slåss nämligen för en plats i högstadivisionen i Spanien. Denna matchen blir alltså det sista från de europeiska toppligorna nu under säsongen. Tenerife kunde trots ett stort Girona-övertag, få med sig ett oavgjort resultat från den första matchen i Katalonien förra veckan. Förutsättningarna är lika även den här gången.

Girona slåss om en plats i högstaligan kommande säsong och är min favorit när det skall avgöras under söndagen. Spanjorerna har varit starka över hela säsongen och har bland annat skyttekungen Christian Stuani i laget. Han, tillsammans med flera andra spetsspelare, gör att Girona är min favorit inför dagens möte och med den första matchen i tankarna är det inte svårt att ta ställning. Girona var bättre.

Jag spelar på Girona +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,53 @ Svenska Spel.

  • Match: Tenerife – Girona
  • Speltips: Girona +0,5 (AH)
  • Odds: 1,53 @ Svenska Spel
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

 

Lämna ett svar