Emelec – Atletico Mineiro

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Emelec från Ecuador gästas av brasilianska Atletico Mineiro under åttondelsfinalen av sydamerikanska cupen. Mötet spelas under onsdagsnatten. Emelec avancerade vidare till final i ecuadorianska Liga Pro förra säsongen. De föll mot Independiente Valle i ett dubbelmöte som avgjordes i december. Den här säsongen har laget haft det lite tuffare i ligan. Efter 15 matcher hittas laget på sjätteplats.

Atletico Mineiro är med i den jämna toppen av brasilianska Serie A. Efter 14 matcher har man tagit 24 poäng och ligger därmed på femteplats i tabellen. 35-årige Hulk har varit bidragande, han är Minieiros bäste målskytt med sina sex ligamål. Brassarna är storfavoriter att ta sig vidare till kvartsfinal, men jag tar inte för givet att man kommer vinna den här bortamatchen. Jag tror att Emelec kommer stå upp.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,82 @ expekt.

  • Match: Emelec – Atletico Mineiro
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,82 @ expekt
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 00:15, 29/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar