Maribor – Soligorsk

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Maribor är regerande slovenska mästare och hemmalaget börjar detta Champions League-kvalet med hemmamatch mot vittyska Shakhtyor Soligorsk. Dess titeltorka blev treårig i hemlandet, innan de vann förra säsongen med tre poäng, före Koper. Hemmalaget trupp är återigen bra, stark nog för att spela i Champions League. De har deltagit tre gånger, senast för fyra årsen. Chanserna idag är goda.

Shakhtyor Soligorsk har inlett spelet i vitryska Vyssjaja Liga och laget hittas just nu på sjätteplats. Jakten på de tredje raka ligatiteln är igång. Dock har resultaten uteblivit. Laget har sju poäng upp till tabellettan Bate Borisov. Tränaren Sergey Tashuev, som tog över ansvaret i april, har inte fått ordning på truppen. Bakom sig har de en hemmaförlust mot Torpedo Zhodino. Så formen är inte helt på topp.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ bethard.

  • Match: Maribor – Soligorsk
  • Speltips: Maribor (1)
  • Odds: 2,05 @ bethard
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:15, 6/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar