Maribor – Sheriff

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Maribor kunde inkassera dess sextonde titel, när hemmalaget vann den slovenska ligan som avslutades i maj. I helgen började den nya säsongen och Maribor fick en mardrömsstart, när de förlorade med 3-0, mot Radomlje i premiärmatchen. Förra säsongen kvalade Maribor till Conference League, men man blev dock utslagna av Hammarby. Man förlorade båda matcher i dubbelmötet.

Sheriff Tiraspol slog ner som en bomb i fotbolls-Europa förra säsongen, då laget efter ett långt kvalspel tog sig till gruppspelet i Champions League. Väl där lyckades dem sedan besegra självaste Real Madrid på Santiago Bernabeu. Jag finner ett spelvärde i att det kommer att göras ett par mål i den här matchen, då kvällens match spelas mellan två motståndare som normalt sett är väldigt offensivt inriktade.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,20 @ bet365.

  • Match: Maribor – Sheriff
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:15, 20/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar