Rotherham – Swansea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rotherham är tillbaka i Championship igen efter dess avancemang från tredjeligan. Klubben visade prov på styrka, när hemmalaget klev upp till andraligan direkt igen efter en tuff nedflyttning. Nu hoppas man kunna etablera sig i Championship efter deras senaste jojo-resa. Rotherham avancerade uppåt genom en stark andraplats och givetvis blir det spännande att se klubben under den här säsongen.

Swansea spelade i Championship förra säsongen och var ett stabilt mittenlag som slutade på 61 poäng. De har mer att ge och lagets fina svit i slutet av säsongen, gav hopp om en bättre säsong i år. Gästerna gick obesegrade i nio av deras elva senaste ligamatcher och Swansea har mer att ge. Rotherham får se upp med Swansea-duon Joel Piroe och Michael Obafemi. Tillsammans stod de för hela 34 ligamål.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,35 @ bethard.

  • Match: Rotterham – Swansea
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,35 @ bethard
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 30/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar