Everton – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Everton har visserligen bara förlorat en spelare inför denna säsong. Flertal spelare är utlånade, dock lär förlusten av Richarlison påverka laget. Brassen var dessutom anledningen till att föregående säsong blev räddad och att Everton också slapp en nedflyttning. Även Calvert-Lewin är borta i premiären. Givetvis en tyngre situation för hemmalaget som inte förväntas göra någon bättre säsong än senast.

Chelsea känns väldigt oklara inför säsongen. Efter spelartappen, blev frågan om vilka som skulle ersätta och det blev Koulibaly, Sterling och nu under senaste timmarna Cucurella. Detta är de tre ersättare som förmodligen kommer vara inblandade redan i premiären mot Everton. Thomas Tuchel har inte legat på latsidan under det nya ägarskapet och han har fått in hel del spelare som han velat ha.

Jag spelar på raka tvåan till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Everton – Chelsea
  • Spel: Chelsea (2)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:30, 6/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar