Norwich – Huddersfield

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Norwich har pendlat som en jojo mellan Premier League och Championship under senaste säsongerna. Kanariefåglarna var totalt chanslösa i Premier League, under förra säsongen och slutade med 16 poäng upp till säker mark. De stadgade sig på jumboplatsen och nedflyttningen blev tidigt ett faktum. Norwich är här vinstlösa i tre raka matcher, men resultaten berättar inte hela sanningen.

Huddersfield tar sig till Carrow Road inför fjärde omgången av säsongens ligaspel. Huddersfield stod för en stark säsong ifjol och slutade på tredjeplatsen i Championship. Klubben var sex poäng ifrån en direkt-uppflyttning till Premier League och de fick istället kvalspela. Nottingham kunde inte besegras och detta har troligen påverkat laget denna säsongen. De såg väldigt oinspirerade ut i premiären mot Burnley.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ betsson.

  • Match: Norwich – Huddersfield
  • Spel: Norwich (1)
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar