Sevilla – Valladolid 

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla gjorde en stark försäsong och förväntades vinna i deras premiärmatch, men laget torskade något oturligt på bortaplan, medans dagens motståndare Valladolid betedde sig som nykomlingar i premiären mot Villarreal, som pulveriserade Sevilla på deras hemmaplan. Nu väntas ett revanschsuget Sevilla, mot en nykomling, som får det tufft. Lagets premiär var under all kritik, och här bör de visa framfötterna.

Valladolids spelschema är såklart inget laget jublar för. Villarreal i hemmapremiären och Sevilla i andra omgången, blir en lång inledning av den här säsongen och en lika lång säsong för Valladolid som inte ser ut att ha det lilla extra som krävs. Men det kanske är en bra start att inleda med, det återstår att se när det tuffa schemat vänder i omgång tre och framåt. Valladolid får det tufft även i bortapremiären.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ betway.

  • Match: Sevilla – Valladolid
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,55 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 22:00,19/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar