Porto – Club Brügge

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Porto är regerande portugisiska mästare och klubbens säsongsinledning har också varit stabil. I ligan är hemmalagets enda bakslag, förlusten mot Rio Ave i den fjärde omgången. De övriga fem ligamatcherna har klubben vunnit. I lördags kunde laget besegra Chaves hemma med 3-0. Senast i Champions League-gruppspelet blev de emellertid besegrade, med 2-1 av Atletico Madrid efter en jämn tillställning.

Club Brügge kunde, efter en stark avslutning, vinna den belgiska ligan förra säsongen. Denna säsongen inledde man något trevande, men har sedan sett allt stabilare ut och kommer nu till det här mötet med fem raka segrar i ligaspelet bakom sig. Porto och Sergio Conceicaos manskap är mer meriterade i de här sammanhangen och bör ha goda chanser till tre poäng här. Jag tror på hemmalaget i kvällens möte.

Jag spelar på raka ettan till 1,44 @ bet365.

  • Match: Porto – Club Brügge
  • Spel: Porto (1)
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar