Tenerife – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tenerife slutade på femteplats i Segunda Division förra säsongen och var samtidigt nära att avancera till högstaligan. Men de förlorade emellertid i playoff-finalen mot Girona efter torsken på hemmaplan i den avgörande returmatchen. Denna säsong har inletts betydligt sämre, då de bara, skrapat ihop fyra pinnar på dess fem första omgångar. Senast besegrades Racing Santander, med 1-0. Bästa insatsen hittills.

Malaga kunde med nöd och näppe klara sig kvar i Segunda Division förra säsongen. Gästerna slutade då på 18:e plats med endast två poäng ner till nedflyttningsplats. Pablo Guede tog över klubben i våras och lyckades alltså rädda kontraktet. Den här säsongen har han dock inte fått laget att lyfta. Malaga kunde slå jumbon Mirandes, borta i tredje omgången, men har alltså förlorat de fyra övriga matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bethard.

  • Match: Tenerife – Malaga
  • Spel: Tenerife (1)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar