Shelbourne – Shamrock

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Shelbourne är nykomlingar i irländska högstadivisionen, och denna gång verkar de dessutom säkra det viktiga kontraktet. Trots liten tabellen har laget fortfarande en bra bit upp till serieledarna tillika dagens motståndare Shamrock Rovers, närmare bestämt hela 26 poäng. När dessa lagen möttes i maj, vann Rovers också bekvämt med 2-0. Det finns såklart en tydlig klasskillnad mellan klubbar.

Shamrock Rovers är solklara favoriter inför denna batalj trots bortaplan. Laget fortsätter att dominera den irländska ligafotbollen och Rovers går mot sin tredje raka titel i Premier Division. I skrivande stund innehar Shamrock serieledningen, med en poäng ner till ligatvåan Derry City. Det ska dock tilläggas att Shamrock har spelat två matcher mindre än Derry City och kan skapa störra avstånd här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,77 @ betway.

  • Match: Shelbourne – Shamrock
  • Spel: Shamrock (2)
  • Odds: 1,77 @ betway
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 22/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar