Frankfurt – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eintracht Frankfurt har inlett ligaspelet okej. Hemmalaget placeras på sjätteplatsen med fjorton poäng, dock bara tre poäng efter serieledande Union Berlin. Frankfurt har nu ett spännande lag med unga och talangfulla spelare som, Jesper Lindström, Tuta och Ansgar Knuff för att nämna några. Detta plus att de har pjäser som Mario Götze och Sebastian Rode, gör naturligtvis laget slagkraftiga.

Tottenham kommer till matchen med en derbyförlust i ryggen, vilket aldrig höjer självförtroendet. Dess möte mot Arsenal var även rätt ensidig. Spurs sätt att spela fotboll har börjat ifrågasättas, vilket inte är så konstigt när resultaten inte kommer som man hoppats på. Spelet ser inte bra ut och att behöva åka till Frankfurt, som kommer med tre raka segrar i ryggen, är nog inte alls optimalt för gästerna.

Jag spelar på Frankfurt +0,5 (Asian Handicap) till 1,79 @ bet365.

  • Match: Frankfurt – Tottenham
  • Spel: Frankfurt +0,5 (AH)
  • Odds: 1,79 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar