Sevilla – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla återfinns på sjuttondeplatsen i Primera Division, och hemmalaget har också haft det jobbigt både i ligaspelet, och Champions League-gruppspelet. Klubben har inte gynnats av det tuffa matchandet, som inneburit flera negativa resultat. De har endast en seger, efter tio spelade tävlingsmatcher. Hemmalaget har 14 poäng upp till serieledarna Barcelona. I onsdags föll man mot Dortmund med 1-4.

Bilbao har gått som tåget sedan Ernesto Valverde tog över i somras. Den förre detta Barcelona-tränaren har fått sig en pangstart på säsongen och implementerat en offensivare fotboll i Bilbao som annars varit mer kända för ett stabilt försvar. De har varit riktigt livliga i offensiven där bröderna Williams axlat stort ansvar. Bilbao har vunnit hela fem av deras sju inledande ligamatcher och hittas därmed på tredjeplats.

Jag spelar på Bilbao Draw No Bet till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Bilbao
  • Spel: Bilbao DnB
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 8/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar