Real Betis – Almeria

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Betis är självklara favoriter till att knipa trepoängaren i nionde omgången, när nykomlingen gästar. Trots att Betis spelar både liga och Europa League-gruppspel, har hemmalaget lyckats inkassera starka resultat på bägge fronter. Dem hittas på femteplats i ligan, och andraplats i Europa League-gruppspelet. Betis spelar också en väldigt attraktiv fotboll, och har kvaliteten för att utmana de stora topplagen.

Almeria är nykomlingar i den spanska högstaligan och som förväntat hittas de i botten av tabellen efter åtta omgångar. Man har visserligen presterat tillräckligt för att befinna sig precis ovanför strecket, men det är bara en poäng ner till nedflyttningsplatserna där Espanyol och Sevilla härjar. Nykomlingarna fick med sig en 3-1-seger i senaste matchen, men segern mot Rayo var inte så självklar som siffrorna visar.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ betsson.

  • Match: Real Betis – Almeria
  • Spel: Real Betis (1)
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar