Celta Vigo – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Celta Vigo placerar sig numer på fjortondeplatsen i tabellen efter tre raka förluster. Två poäng skiljer till Girona, som hittas på nedflyttningsplats. Eduardo Coudet och hans manskap imponerade inledningsvis och visade att laget besitter bra kvalitéer i truppen. Samtidigt har resultat uteblivits med förluster mot Barcelona, Sociedad och Valladolid. Två av de tre sista hemmamatcherna har Vigo dock vunnit.

Getafe har haft bekymmer med formen på sistone. Hälften av matcherna har förlorats. Spelet har sett något bättre ut under de senaste omgångar. Det har blivit två raka oavgjorda matcher mot Vallecano och Bilbao. Trots att Celta Vigo har en iskall form har laget förmågan att resa sig och ta en förlösande seger på hemmamark mot sämre lag. Det ska de klara av mot ett bottengäng som Getafe.

Jag spelar på raka ettan till 1,81 @ Lucky Sports.

  • Match: Celta Vigo – Getafe
  • Spel: Celta Vigo (1)
  • Odds: 1,81 @ Lucky Sports
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/10

SpelbolagBonusLänk
lucky100 krSpela här!

Lämna ett svar