Liverpool – Leeds

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpools säsongsinledning har varit tung. Resultaten och lyckan med en skadefri trupp, har inte slutat väl. Vissa prestationer har varit bedrövliga, som såklart även visar sig i lagets tabellplacering såhär långt. Liverpool har under denna tid, lyckats prestera starkt i Champions League. Det verkar inte som Premier League-svackan på Mohamed Salah har påverkat Liverpools spel i Champions League.

Leeds har det jobbigt och står på fyra raka förluster, när klubben reser till Anfield under lördagskvällen. Här skall man inte ha speciellt stora möjligheter att plocka poäng med tanke på den otroligt tunga form man sitter på. Saknaden av Raphinha, som lämnade för Barcelona efter förra säsongen, är såklart stor och ersättarna har ännu inte fått ut tillräckligt med kvalitet för att hålla liv i Leeds. 

Jag spelar på Liverpool -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ betsafe.

  • Match: Liverpool – Leeds
  • Spel: Liverpool -1,5 (AH)
  • Odds: 1,76 @ betsafe
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar