Monaco – Röda Stjärnan

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Monaco gästas av Röda Stjärnan, i sista Europa League-omgången. Hemmalaget är favoriter och mycket tack vare gästernas svaga bortafacit. Monaco har blandat och gett i Europa League, samtidigt är laget ett par hack bättre än dagens gäster. Laget har vunnit tre av dess fyra senaste hemmamatcher och Monaco besegrade, likaså kvällens motståndare Röda Stjärnan (0-1) på bortaplan. Ett imponerande resultat

Röda Stjärnan har bjudit på blandad kompott hittills i Europa League. Likt föregående säsonger har de i Röda Stjärnan fortfarande stora bekymmer med själva bortaspelet, vilket stjälper dem. Att klubben bara presterar bra i hemmaborgen räcker tyvärr inte hela vägen, och det är ett problem som gästerna måste få bukt med. I Europa League-gruppspelet har de förlorat deras två matcher på bortaplan. 

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ betsson.

  • Match: Monaco – Röda Stjärnan
  • Spel: Monaco (1)
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:45, 3/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar