Vallecano – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rayo Vallecano är starka på hemmaplan, och utan dess starka hemmafacit senaste säsongerna hade de naturligtvis, placerats längre ner i tabellhalvan. Kanske tillhört Segunda Division. Mot storlagen har laget kunnat skrälla tidigare, men här på sista tiden, har Vallecano haft svårt mot betydligt mer spelskickliga motstånd. Gästande Real Madrid har besegrat Rayo i klubbarnas senaste två möten.

Real Madrid blev omsprungna av Barcelona som tog över ligaledningen i Gerard Piques hyllningsmatch på lördagskvällen. Storklubbarna fortsätter att turas om, men fortsatt har Real allt i egna händer. Barca är två poäng före, men Madrid är en match bakom inför Rayo Vallecano-mötet under måndagskvällen. Här kommer Los Blancos med press på sig och då är det den bästa möjliga elvan Ancelotti tar fram.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ bet365.

  • Match: Vallecano – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (2)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar