Argentina – Australien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Argentina är överlägsna favoriter mot Australien i åttondelsfinalen under lördagen. Argentina startade VM-spelet med förlust mot Saudiarabien, men de lyckades repa sig och vinna gruppen. Sedan floppen, har det emellertid, sett mycket bättre ut för sydamerikanerna. Först slog nationen Mexiko med 2-0 och därefter, såg Argentina överlägsna ut mot ett blekt Polen och kunde även vinna med 2-0.

Australien vann i sin tur sensationellt mot både Tunisien och Danmark, vilket har tagit dem till slutspel för andra gången i nationens historia. Att Australien ens har tagit sig till åttondelen ska de ha en väldigt stor eloge för, och avancemanget från gruppspelet är på många sätt en vinst i sig. De kliver in i den här åttondelen helt utan förväntningar på sig och allt annat än ett uttåg hade varit en enorm skräll.

Jag spelar på Argentina under 2,5 mål till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Argentina – Australien
  • Spel: Argentina under 2,5 mål
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:00, 3/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar