Tenerife – Alaves

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tenerife återfinns på sextondeplats i Segunda Division. Tenerife har varit starka på hemmaplan den här säsongen, men dock inte plockat tillräckligt mycket poäng för att utmana på övre tabellhalvan. Samtidigt saknar hemmalaget spets och som inte lyckas hitta en jämn och stark form. Tenerife producerar under ett mål/per match, vilket såklart inte ger tillräckligt mycket poängutdelning för att tillhöra topplagen.

Alaves har ramlat ner i andradivisionen och förväntas gå upp från Segundan detta år. Alaves har startat lovande, men det krävs ytterligare några nivåer. Alaves är betydligt starkare än Tenerife i sin helhet, men underskattas pga hemmalagets form på värdarenan. Alaves är obesegrade hemma, men det skiljer inte överdrivet mycket på hemma- och bortaspelet. Endast två förlorade matcher tyder på kvalitet.

Jag spelar på Alaves +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,60 @ bet365.

  • Match: Tenerife – Alaves
  • Spel: Alaves +0,5 (AH)
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar