Aston Villa – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa placeras på tolfteplats i Premier League. Supervärvningen Diego Carlos, underbarnet Jacob Ramsey, brassen Philippe Coutinho och VM:s främsta målvakt i Emiliano Martinez, saknas för Aston Villa i deras hemmamatch mot Liverpool. Villa kommer från en säsong av blandade resultat och prestationer. Coach Gerrard fick sparken och ersattes av Unai Emery. Idag kommer de dock få kriga.

Liverpool har inte alls fått den säsong som man hoppades på såhär långt. Bortaspelet har faktiskt varit rent av sagt bedrövligt. Klopp har varit kritiserad, men sitter väldigt säkert på tronen hos Liverpool och lär vända på den här skutan till slut. Nu startar den andra halvan av säsongen och man har fått träna ihop under ett långt VM-uppehåll. Här tror jag gästerna har goda chanser att plocka alla poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,68 @ Nordicbet.

  • Match: Aston Villa – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 1,68 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 26/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar