Real Betis – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Betis återfinns på sjätteplats i spanska högstaligan. Den spanska fotbollen har haft uppehåll under mästerskapet i Qatar. Svårigheter finns därmed i att analysera dagsformen. Real Betis skall nämnas med deras hemmaplan. Dem är alltså otroligt starka hemma och hemmaplansfördelen spelar en viktig roll. Klubben presterar på Villamarin och senast besegrade Bilbao när laget var på besök.

Athletic Bilbao går in i seriespelet efter uppehållet med en fin känsla. Fyra raka segrar i träningsmatcher mot okej motstånd är de noterade för under ledigheten. Trots detta håller jag bortalaget för dagen som lite underdogs. Gästerna har en spets med bröderna Williams, men de kan bli aningen tafatta emellanåt. Det här är ett lag som är betydligt bättre på hemmaplan precis som dagens värdar är.

Jag spelar på Real Betis +0 (Asian Handicap) till 2,03 @ bet365.

  • Match: Real Betis – Bilbao
  • Spel: Real Betis +0 (AH)
  • Odds: 2,03 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:15, 29/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar