Chelsea – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chelsea har problem. Krysset mot Nottingham påverkar såklart harmonin negativt i storklubben och nu har Londonlaget, tappat rejält med mark, upp till Champions League-platserna. Graham Potter är också kritiserad av supportrarna, men verkar få fortsatt förtroende. Det krävs emellertid resultat på direkten, och inför kvällens möte är formen inget bra för att ta poäng. Det lär bli utklassning här.

Manchester Citys möte mot Chelsea på bortaplan kommer lägligt. Pep Guardiola fick se Arsenal tappa poäng efter att man själva gjort fansen besvikna i mötet med Everton innan dess, dessutom möter man ett Chelsea helt utan form i dagsläget och det är upplagt för en bra prestation för ett pressat bortalag. Manchester City har en bit upp till Arsenal, men har fortfarande båda mötena mot ligaledaren kvar.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Chelsea – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar