Tottenham – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tottenham återfinns på femteplats i Premier League. Hemmalaget har blandat och gett. Dem gjorde en usel förstahalvlek senast mot Crystal Palace, men vann till slut (4-0.) Klubbens spel imponerar inte alltid, men hemmalaget besitter en stabil spets med Harry Kane. Dessutom besitter Tottenham spelare som Son, samt Kulusevski. Han verkar idag återkomma efter skada. Man har varit svårslagna många gånger.

Arsenal fortsätter spela bra och har siktet inställt på EPL tronen i år. De ligger i toppen av tabellen med en ledning på fem poäng till godo över de regerande mästarna Manchester City efter gårdagens förlust. Under hela säsongen har man bara åkt på en förlust. Gunners har det bästa försvaret i Premier Leauge sett till statistiken utöver Newcastle, och har den bästa offensiven utöver Manchester City.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,70 @ Pinncale Sports.

  • Match: Tottenham – Arsenal
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,70 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 15/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar