Sociedad – Mallorca

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad möter seriekonkurrenten Mallorca i sextondelsfinalen av cupen, och det är bara ett möte som gäller. Sociedad har imponerat i säsongens ligaspel. Dem återfinns på tredjeplatsen i tabellen, och har därmed tagit upp kampen med ligans giganter, Barcelona och Real Madrid. Dessa tre är överlägsna i toppskiktet, men de sistnämnda har emellertid spelat en match mindre än, tredjeplacerade Sociedad.

Mallorca gör deras andra raka säsong i högstaligan och de har gjort en väldigt bra säsong utifrån deras förutsättningar. De höll sig kvar ifjol och har nu utvecklat sitt spel och hittas på en tiondeplats efter 17 omgångar. Väl i cupen har Mallorca haft väldigt enkelt motstånd fram till den här matchen. Det är blir det största testet hittills och Mallorca är givna underdogs med tanke på Sociedads fina form.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Sociedad – Mallorca
  • Spel: Sociedad (1)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar