Bilbao – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bilbao är fortfarande i högsta grad delaktiga i striden om Europa, men varken dem eller kvällens gäster har åstadkommit resultaten som klubbarna hoppats på sedan återstarten av ligaspelet efter uppehållet. Sedan återstarten har Athleticgänget två oavgjorda matcher, och därefter 1-3-förlusten i det baskiska derbyt mot Sociedad i senaste omgången. Formen hos Bilbao, är alltså inget vidare just nu.

Real Madrid är nu tre poäng efter Barcelona i toppen och är pressade att ta en ta en trepoängare på det erkänt svårspelade San Mamés. Carlo Ancelotti har haft en del att tänka på under senare tid, när de inte levererat i förhållande till förväntningarna som finns på dem. Deras senaste vinst mot Villarreal kan ge dem en välbehövlig självförtroendeboost då de hämtade upp ett 0-2-underläge till en vinst tillslut.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,47 @ betsson.

  • Match: Bilbao – Real Madrid
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,47 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar