Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid har börjat prestera efter storförlusten mot Barcelona. Klubben har nu inkasserat två segrar och prestationerna har övertygat. Dessutom har dess segrar, kommit på bortaplan, där huvudstadslaget är något sämre än hemma på Santiago Bernabeu. Real Madrid behöver vinna, för att närma sig en titel den här säsongen. Derbyn mot Atleticó vill hemmalaget naturligtvis alltid vinna.

Atleticó Madrid har verkligen bosatt sig som lillebror Madrid senaste åren med flera raka förluster, och endast en seger mot Real Madrid på de åtta senaste mötena. För gästande Atletico, gäller det att vinna helgens tillställning med Osasuna för att ens närma sig Sociedad, Real Madrid och Barcelona i toppen. Jag har känslan att hemmalaget blir aningen större även under den här kvällen.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ NordicBet.

  • Match: Real Madrid – Atleticó
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,96 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar