Derby – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Derby har knappast presterat efter lagets playoff, med Frank Lampard för några år sedan. Derby hittas i League One och återfinns på fjärdeplatsen. Nu klättrar Derby visserligen efter flera raka segrar och en förlustfri tid som tyder på självförtroende. Derby kommer samtidigt behöva fortsätta övertyga om man ska avancera vidare. I cupseplet avancerade man till sextondelsfinal genom ganska tacksamt motstånd.

West Ham har en tung säsong bakom sig och söker självförtroende. Cupspelet är viktigt för managern, truppen och klubben, vilket troligen visar sig här. Derby är en tacksam lottning inför den fjärde rundan och här ska gästerna kunna avancera ytterligare ett steg. West Ham har en relativt bred trupp och skall kunna slå Derby oavsett rotation eller ej. Jag tror att gästerna prioriterar det här mötet.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Derby – West Ham
  • Spel: West Ham (1)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar