Tottenham – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tottenham hade ledningen i klubbarnas senaste möte med 0-2 innan pausvilan på Etihad Stadium. Det var matchen som vände allting för Guardiolas manskap. Laget vände 0-2-underläget till en 4-2-seger och enbart Manchester City, kan lyckas med detta. Tottenham kommer till detta mötet med inställningen att göra en lika stabil inledning som senast man möttes, och den här gången framför hemmapubliken.

Manchester City kommer till dagens match med en mer eller mindre skadefri trupp. Gästernas stjärnor, Erling Haaland, Kevin de Bruyne och Riyad Mahrez är tillgängliga. Jag tror inte Tottenham har 90 minuter i den klassen i sig mot det här motståndet. Manchester City är en annan klass för tillfället och det syntes inte minst i andra halvlek för två veckor sedan och i senaste matchen mot Arsenal.

Jag spelar på raka tvåan till 1,77 @ Unibet.

  • Match: Tottenham – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 5/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar