Tottenham – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tottenham övertygar inte och hemmalaget och formen är inget vidare. En oväntad 4-1-torsk senast mot Leicester, följdes därefter upp med ytterligare en besvikelse i Champions League-slutspelet. De inledde kvartsfinalspelet med en 1-0-förlust mot Milan och måste därmed vända på steken i London. Två sämre insatser, och ikväll väntar ett tufft London-derby, mot ett hungrigt West Ham.

West Ham är således inte där dem varit, men det känns som att de är påväg tillbaka. Efter en riktigt svag säsongsinledningen börjar läget klarna upp och vi känner igen West Ham mer och mer. Den förbättrade formen har gjort att laget klivet upp på säker mark och hittas nu på 20 poäng efter 22 omgångar. Det är fortfarande ett horribelt facit med tanke på vilken kapacitet deras lag besitter egentligen.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,00 @ bethard.

  • Match: Tottenham – West Ham
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 19/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar