Köln – Bochum

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Köln gjorde en fantastisk fjolårssäsong, när hemmalaget fixade sjundeplatsen, och belönades med ett Europaspel. Hemmalaget hade dessvärre inte marginalerna på deras sida i Conference League-gruppen och Köln missade avancemanget med en poäng. Nu ligger fokus på ligaspelet och de har varit tillräckligt starka för att slippa oroa sig för en bottenstrid, men laget har dock högre ambitioner än så.

Bochum har det riktigt tungt i Bundesliga och de har halkat ner hela vägen till en förödande jumboplats. Det är fortsatt väldigt jämnt nere i bottenskiktet där flera lag är inblandade. Det som talar emot Bochum är deras nuvarande form och deras hittills horribla försvarsspel. De har släppt in överlägset flest mål i säsongens ligaspel och de har varit chanslösa i deras senaste ligamatcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Köln – Bochum
  • Spel: Köln (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 10/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar