Real Madrid – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid krossade dagens gäster, Liverpool med 5-2 på Anfield. Klubbarna bjöd åskådarna på både underhållning och målvaktstavlor. Sedan den tillställningen har dock Real Madrid åkt på ett par bakslag. Spanjorerna kryssade i de två kommande seriematcherna och däremellan föll de hemma mot Barca i cupen. I lördags kunde klubben emellertid studsa tillbaka då man besegrade Espanyol hemma med 3-1.

Liverpool kunde två matcher efter mötet mot Real Madrid, köra över Manchester United med 7-0. Sen i lördags var de åter tillbaka på ruta ett, när de gjorde en plattmatch borta mot Bournemouth. Offensiven såg krampaktig ut och man föll, mer eller mindre, rättvist med 1-0 efter att Salah missat en misslyckad straff. Liverpool har under denna säsongen varit både ojämna och svårbedömda.

Jag spelar på Real Madrid +0 (Asian Handicap) till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Real Madrid – Liverpool
  • Spel: Real Madrid +0 (AH)
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar