Aston Villa – Fulham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa lyckades inte förlänga deras segersvit till sex matcher. Klubben lyckades emellertid, kvittera i slutskedet av matchen mot Brentford, och är nu obesegrade i nio matcher. Hemmalaget ser onekligen väldigt bra och starka ut. Dess skyttekung och anfallare, Ollie Watkins har verkligen hittat formen under slutskedet av denna säsongen. Gästerna Fulham bör vara ett passande motstånd nu idag.

Fulham har blivit omsprungna i fart med att Aleksander Mitrovic drog på sig sin avstängning. Laget hade napp på europaplatserna, men har nu blivit omsprungna av dagens hemmalag, Aston Villa, som är i den form som Fulham var tidigare under säsongen. Senaste två omgångarna har dock resulterat i sex poäng, men jag tror dock att spetsen saknas lite mer när ett formstarkt motstånd kommer på besök.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ betsafe.

  • Match: Aston Villa – Fulham
  • Spel: Aston Villa (1)
  • Odds: 1,80 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar