Bilbao – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bilbao har misslyckats flertalet gånger, att klättra i tabellen, men baskerna besitter emellertid en bättre form under sistone, som inneburit att hemmaklubben, stängt gapet upp till topp sex. Bilbao återfinns enbart två poäng bakom gästerna och har därmed chansen på en Europa League-plats igen vid vinst. Trots dominans senast, kryssade baskerna, 1-1 borta mot Mallorca. Hemmalaget bör söka revansch.

Real Betis har haft stora problem med tidiga röda kort under säsongen, vilket har resulterat i en mängd onödiga poängtapp. Senast mot Barcelona i helgen, fick Betis en utvisning redan i den 33:e minuten. De röda korten är emellertid inte deras enda problem, formen har varit usel nu på senaste ändå och deras enda vinst på deras sex senaste matcher har kommit mot det formsvaga bottenlaget Espanyol.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Bilbao – Real Betis
  • Spel: Bilbao (1)
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 22:00, 4/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar