Liverpool – Brentford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpools nuvarande säsong har varit en besvikelse. Liverpool skall emellertid inte få överdrivet mycket kritik inför denna tillställning. Idag ska hemmalaget, bedömas rättvist och laget styrkor ska lyftas fram i dagsläget. Hemmalaget har hittat tillbaka till klubbens fina form. Mohamed Salah, Diogo Jota, Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez, är samtliga skadefria och tillgängliga för spel.

Brentford var succélaget vid inledningen på säsongen. Hemmasegrarna, och segrarna överlag, ramlade in och Brentford imponerade kraftigt. Sedan blev det inte helt oväntat en dipp och laget hamnade där man ligger i dagsläget. Det är inte så mycket som talar för Brentford enligt mig. Hemmalagets form är alldeles för stark just nu och dessutom jagar man en viktig europaplats.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – Brentford
  • Spel: Liverpool (1)
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 6/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar