Man City – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester City inledde föregående tillställning bäst, samt lyckades hålla spelet på Madrids planhalva. Matchen slutade oavgjort, 1-1. Att Manchester City, naturligtvis är mest nöjda med resultatet från första mötet, är odiskutabelt. Samtidigt bör Real Madrid inte vara alltför missnöjda. Med oavgjort inför returen, får precis som inför semifinalen, City ses som favoriter att avancera vidare till finalen.

Real Madrid är mesta mästarna av en anledning och någonstans är det lite naivt att gemene man verkar hålla Manchester City som “stora-favoriter”. Som tidigare nämt är Manchester City absolut favoriter men till den stora grad spelbolagen håller Pep Guardiolas-lag till har åtminstone jag svårt att köpa. Real Madrid räknas är Champions Leagues storhetslag i modern tid.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,47 @ Nordicbet.

  • Match: Man City – Real Madrid
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,47 @ Nordicbet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar