Sociedad – Almeria

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad besegrade Barcelona senast och en säkrad Champions League-plats närmar sig. Klubben har gjort en väldigt bra säsong, trots lagets tapp av Alexander Isak, med flera. Sociedad har tagit sig till toppen genom många faktorer, men dess hemmaspel är viktig anledning. Sociedad ska bara slå Almeria den här gången och inkassera en Champions League-plats. Erreala är formstarka för tillfället.

Almeria placeras fyra poäng över nedflyttningsstrecket. En viktig poäng ifrån den där trepoängaren som kan innebära att ett lag tar sig förbi. Viktigt för Almeria att kunna spela med saken i egna händer. Detta möte på bortaplan, är inte där man skall säkra kontraktet i. Almeria har både Valladolid och Espanyol kvar innan säsongen sammanfattas och då är det i dessa matcherna man skall plocka poängen.

Jag spelar på Sociedad -1,0 (Asian Handicap) till 1,70 @ Svenska Spel.

  • Match: Sociedad – Almeria
  • Spel: Sociedad -1,0 (AH)
  • Odds: 1,70 @ Svenska Spel
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:30, 23/5

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar