Alaves – Eibar

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Alaves slutade på fjärdeplatsen i Segunda Division efter en svag säsongsavslutning. Klubben tog enbart sex poäng på de fem senaste matcherna och missade därmed en direktplats till det spanska finrummet. Laget besitter emellertid mycket kvalitet och när man vänder hem till hemmaarenan, med ett oavgjort resultat, finns därav goda möjligheter ikväll. Klubben har elva raka matcher utan förlust.

Eibar slutade på femteplatsen i seriespelet och precis som Alaves, gjorde gästerna en sämre avslutning. Eibar hade behövt en seger i senaste mötet mellan lagen. Klubben besitter kvalitet för att tillhöra LaLiga, men när Alaves drabbats av rejäl skadekris inför returen finns det inte mycket att glädjas över. En seger och avancemang här hade varit en stor skräll och naturligtvis välidgt imponerande.

Jag spelar på Alaves +0 mål (Asian Handicap) till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Alaves – Eibar
  • Spel: Alaves +0 (AH)
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar