Colon – Estudiantes

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Colon innhar 22:a platsen i argentiska högstaserien, Liga Profesional. Hemmalaget är segerlösa på fyra raka matcher som inneburit att klubben halkat efter i tabellen. Efter 19 spelade matcher har Colon tagit 20 poäng, och laget tillhör därmed nedre tabellhalvan. Senast spelade hemmalaget 0-0 borta mot San Lorenzo. Klubben har varit svårslagna, men problemet är deras alldeles för många oavgjorda matcher.

Estudiantes hittas på övre tabellhalvan, närmare bestämt på fjärdeplatsen i tabellen. Gästerna kommer till det här mötet med en fin form. Räknar man med cupspelet, så har Estudiantes hela16 raka matcher utan förlust. I ligaspelet har man tagit 35 poäng på 19 matcher. I ligaspelet vann Estudiantes sin senaste match mot Barracas Central med 5-2. Senaste fem matcherna har resulterat i två kryss och tre segrar.

Jag spelar på Estudiantes +0 mål (Asian Handicap) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Colon – Estudiantes
  • Spel: Estudiantes +0 (AH)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 23:00, 13/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar