Kroatien – Spanien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Kroatiens semifinal var dramatisk. Holland tog ledningen och de hade 1-0-ledning i halvtidsvila. Kroatien skulle emellertid komma tillbaka. Kroaterna lyckades vända i andra halvlek, men tvingades trots detta till förlängning, efter Langs 2-2-mål i 96:e minuten. I förlängningen var det inget snack och Kroatien tryckte dit både 3- samt 4-2 innan slutsignalen. Luka Modric briljerade på planen.

Spanien kunde studsa tillbaka efter förlusten mot Skottland under det senaste landslagsuppehållet. De besegrade Italien i torsdags. Spanien kunde ta ledningen tidigt efter miss i det italienska försvaret, men fick snart se Ciro Immobile kvittera från straffpunkten minuter därefter. Men det var tillslut Spanien som skulle segra efter att ett skott från Rodri styrts, och Joselu sköt in returen i 88:e minuten.

Jag spelar på Kroatien +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ expekt.

  • Match: Kroatien – Spanien
  • Spel: Kroatien +0,5 (AH)
  • Odds: 1,81 @ expekt
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar