Fluminense – Cristal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fluminense innehar förstaplatsen i gruppspelet, trots två raka förluster. Dem vann Campeonato Carioca (regionsmästerskapet) i Rio de Janeiro, efter sammanlagt 4-3 mot Flamengo. Innan förlusterna radade Fluminense upp tre raka segrar. Tränare, Fernando Diniz vilade ett par spelare inför den här matchen och kommer till detta möte med starkast möjliga elva. Senast slog man Bahia med 2-1 i serien.

Sporting Cristal innehar tredjeplatsen i gruppspelet med samma antal poäng som andraplacerade River Plate. De inledde säsongen väldigt svagt, trots att laget precis som alltid varit en av förhandsfavoriterna. Laget är dock formstarka med 12 matcher utan förlust. Men i ärlighetens namn är Peruanska ligan allt annat än stark. Fluminense bör kunna besegra dagens gäster ganska komfortabelt.

Jag spelar på Fluminense -1,5 till 1,63 @ bet365.

  • Match: Fluminense – Cristal
  • Spel: Fluminense -1,5 (AH)
  • Odds: 1,63 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar