Sevilla – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla gjorde en imponerande andra halva av föregående säsong. Lagets situation såg otroligt dålig ut och många trodde attt de skulle slåss i absoluta bottenstriden. Mendilibar kom in och lyfte laget på ett fantaskiskt sätt. Dessutom besegrade man Manchester United, Juventus, och sedan Roma i Europa League-finalen. Sevilla har naturligtvis goda segerchanser i kvällens match.

Valencia kommer från en riktigt tuff säsong där klubben till sist lyckades undvika nedflyttning. Det var en kamp in i det sista och de tvingades slåss för kontraktet ända till slutet. Laget säkrade kontraktet i den sista omgången. Rubén Baraja, som tog över som tränare förra säsongen och framgångsrikt höll kvar laget i högsta divisionen, fortsätter att leda laget. Hur långvarigt hans uppdrag blir återstår att se.

Jag spelar på raka ettan till 1,98 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Valencia
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,98 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 22:00, 11/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar