Sheffield U – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sheffield United är tillbaka i högstaserien. Inför säsongen finns tveksamheter kring huruvida Sheffield, kommer säkra kontraktet i Premier League. Lagets spelartrupp verkar väldigt svag. Trots uppflyttningen lyckades inte Sheffield hålla kvar fjolårets bästa spelare, Iliman Ndiaye. Hans 14 mål samt 10 assist gav eko ute i Europa och det blev till slut Marseille, som plockade hem deras stjärnspelare.

Crystal Palace blandade sig in i bottenstriden ifjol, innan den erfarne Roy Hodgson återvände. Det var ett märkligt val enligt många, men det skulle dock bli en oväntad succé. Palace avslutade otroligt starkt och förvånansvärt nog var det offensiven som fick sig en riktig skjuts av Hodgsons återkomst. Eze och Olise fick spela med en stor frihet i offensiven och dessa två blev en självklar duo under våren.

Jag spelar på Crystal Palace Draw No Bet till 1,59 @ betsafe.

  • Match: Sheffield U – Crystal Palace
  • Spel: Crystal Palace DnB
  • Odds: 1,59 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 12/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar