QPR – Norwich

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Queens Park Rangers blev överkörda i ligapremiären, men förlusten var emellertid inte oväntad. Laget har alltså gjort flertal tveksamma prestationer på försäsongen. Oro skapades när Oxford slog QPR med hela 5-0 i genrepet. Det blev ytterligare en svag försvarsinsats i premiären, som slutade rättvist med 4-0-förlust mot Watford. Watford var definitivt klart bättre och betydligt mer påkopplade.

Norwich har fått sig en lovande start på säsongen med fyra inspelade poäng efter två omgångar. Det är helt klart ett lag som ska vara med och utmana om en av platserna upp till Premier League. De har den kapaciteten men samtidigt är det en tuff säsong med många starka klubbar i Championship. Spelet har sett bra ut och framförallt offensiven där Norwich skapat massvis med chanser på 180 minuter.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ Nordicbet.

  • Match: QPR – Norwich
  • Spel: Norwich (2)
  • Odds: 1,95 @ Nordicbet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar