Antwerp – AEK Aten

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Royal Antwerp blev seriesegrare när belgiska högstaligan summerades i juni. Laget har dock inte spelat några Champions League-kvalmatcher under sommaren, men den belgiska i ligasäsongen drog igång i juli. På fyra matcher har hemmalaget tagit sju poäng sedan man vunnit båda deras hemmamatcher. Nu i lördags och senaste matchen spelade Antwerp 1-1 borta mot Leuven.

AEK Aten kunde i våras plocka hem klubbens 13:e ligatitel efter att dem vunnit serien med fem poängs marginal ner till lokalrivalen Panathinaikos. AEK spelar deras ligapremiär den kommande helgen. I den tredje kvalrundan kunde man besegra de kroatiska mästarna Dinamo Zagreb efter stor dramatik i Aten. Risken är att gästerna får svårt att nå en maxprestation här efter en sådan mental urladdning.

Jag spelar på Antwerp +0 (Asian Handicap) till 1,53 @ bet365.

  • Match: Antwerp – AEK Aten
  • Spel: Antwerp +0 (AH)
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar