Hibernian – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hibernian besegrade Luzern i senaste Conference League-omgången. Här kommer motståndarna hålla betydligt högre nivå. Hemmalaget saknar kvalitet, och har haft en relativt bekväm resa hittills. Klubben vann i cupspelet under helgen, men detta möte kan man inte dra speciellt stora växlar av. Laget har inlett säsongen med två raka förluster. Hiberninan ska även vara numret mindre än dagens gäster.

Aston Villa kommer troligtvis gå långt i Europa Conference League den här säsongen. Hibernian är ett motstånd som skall avverkas lättsamt och det är precis vad klubben förstärkt och breddat truppen för. Torres, Tielemans och Diaby är tre av klasspelarna som bidrar över säsongen och det betyder också att spelare bakom dessa behöver speltid. Ersättarna håller hög klass och skall kunna hota om startplatser.

Jag spelar på Aston Villa -1,5 (Asian Handicap) till 1,78 @ bet365.

  • Match: Hibernian – Aston Villa
  • Spel: Aston Villa -1,5 (AH)
  • Odds: 1,78 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:45, 23/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar