Cambridge – Reading

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Cambridge United har inlett nuvarande säsong mycket stabilt. Cambridge ramlade nästan ur ligan förra säsongen. Cambridge har plockat nio poäng på fem matcher. Hemmalaget flyttar gärna hem och sedan använder sig av omställningsspelet som har fungerat mycket bra hittills. Cambridge spelar förmodligen inte någon särskilt sevärd fotboll, men det har också visat sig ge utdelning i form av poäng.

Reading spelade i Championship ifjol och har därför högre förväntningar på sig jämfört med till exempel Cambridge. Laget har dock skett stora förändringar sedan nedflyttningen, majoriteten av nyckelspelarna har lämnat. Inledningen på säsongen har varit halvknackig och det är särskilt spelet på bortaplan som inte fungerat. Reading hade ekonomiska bekymmer ifjol, vilket har givit ett avdrag på en poäng.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,78 @ betsson.

  • Match: Cambridge – Reading
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar