Vallecano – Alaves

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rayo Vallecanos nya tränare, Francisco Rodriguez fick en kanonstart, med två raka segrar mot Almeria och Granada. Givetvis ett tacksamt spelschema att inleda med och sex fina poäng för självförtroendet. Flertal har förutspått en tuffare säsong för hemmalaget, då Iraola verkligen fick truppen att prestera på absolut max. Rayo är hemmastarka och slutade i mittenskitet av tabellen senaste säsongen.

Alaves har tagit sig tillbaka till finrummet igen, men de har en tuff säsong framför sig. De förväntas vara med i bottenstriden och kommer behöva kämpa rejält för att hålla sig kvar i högstaligan. De har fått en bättre start än väntat, då man besegrat både Sevilla och Valencia. Två segrar och sex poäng efter fyra spelade omgångar är klart godkänt. Segrarna har tagits hemma och där har Alaves bäst chans.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ Nordicbet.

  • Match: Vallecano – Alaves
  • Spel: Vallecano (1)
  • Odds: 2,00 @ Nordicbet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar