Burnley – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnley plockade deras första poäng i senaste seriematchen mot Nottingham som slutade med kryssat resultat. Dessförinnan hade nykomlingarna fyra raka förluster i ligaspelet. Hemmalaget har givetvis mött starkt motstånd, men de har varit totalt chanslösa i flera av matcherna. Burnley har ändå försökt spela fotboll och hållit en högre försvarslinje i vissa matcher, något som de också straffats för.

Manchester United behöver verkligen vinna den här matchen. Ten Hag är pressade, då laget åkt på tre tunga förluster nyligen. Trots att man värvat in några dyra spelare får Man United inte det att lyfta. Sett till deras prestationer var det välförtjänt att man förlorade mot både Arsenal och Brighton. Veckans CL-match mot Bayern var jämn och där fanns ändå några moment att ta med sig från den matchen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,72 @ Nordicbet.

  • Match: Burnley – Man United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 1,72 @ Nordicbet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar